Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Κούρτης, Λάζαρος
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
University Studio Press (1)
Σταμούλη Α.Ε. (1)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (2)
Συντελεστές
Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ. (2)
Κούρτης, Λάζαρος (2)
Σάνδρου, Δήμητρα (1)
Έτος έκδοσης
2001
2002
έως
2002
2001
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Οικονομικά και επιχειρήσεις (1)
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (1)
Θέματα
KJMQ : Διασφάλισης Ποιότητας (QA) και Διοίκηση Ολικής Ποιότητας (TQM) (1)
TDCT : Τεχνολογία τροφίμων και ποτών (1)
Είδος
Βιβλίο (2)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (2)
Αναγνωστικό κοινό
Φοιτητές (1)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (2)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 2
από
2
αποτελέσματα
1
από 1
ISO 9000:2000
Παρουσίαση του νέου προτύπου: Σύγκριση με το ISO 9000:1994: Εφαρμογές του ISO 9000 σε παραγωγή προϊόντων και παροχή υπηρεσιών, διαχείριση ολικής ποιότητας, έρευνα αγοράς, ικανοποίηση καταναλωτή
Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
||
Κούρτης, Λάζαρος
ISBN: 978-960-351-436-7 ||
Σταμούλη Α.Ε.
||
2002 ||
Χαρτόδετο ||
335 σελ.
Κυκλοφορεί,
€32.46 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ασφάλεια τροφίμων
Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών
Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
||
Κούρτης, Λάζαρος
||
Σάνδρου, Δήμητρα
ISBN: 978-960-12-0913-5 ||
University Studio Press
||
2001 ||
Χαρτόδετο ||
461 σελ.
Κυκλοφορεί,
€43.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*